Zumba

Zumba!

Zumba Fitness

Zumba Fitness baseras på konditionstränande, rytmisk dans och har blivit en av de snabbast växande träningsformerna i Europa.

Heta latinska rytmer som cumbia, salsa, samba och merengue har kombinerats med läckra danssteg som tränar överkroppen, underkroppen och allt däremellan.

Det är så kul att man inte ens tänker på att man tränar! Du får en fantastisk form. Konditionen ökar, kalorier förbränns och både balanssinnet och koordinationsförmågan ökar.

Samtidigt har du riktigt roligt!
Zumba är i dag en av världens mest utövade träningsformer med över fem miljoner deltagare på klasser världen över varje vecka.

Uppsala Danscenter Fitness

Zumba

Få dansinspiration - en kväll på Uppsala Danscenter! Klicka här

 

Zumba Fitness baseras på konditionstränande, rytmisk dans och har blivit en av de snabbast växande träningsformerna i Europa. Heta latinska rytmer som cumbia, salsa, samba och merengue har kombinerats med läckra danssteg som tränar överkroppen, underkroppen och allt däremellan.

Det är så kul att man inte ens tänker på att man tränar! Du får en fantastisk form. Konditionen ökar, kalorier förbränns och både balanssinnet och koordinationsförmågan ökar. Samtidigt har du riktigt roligt!

Zumba är i dag en av världens mest utövade träningsformer med över fem miljoner deltagare på klasser världen över varje vecka.

Ålder Nivå Start Dag och tid Pris Plats Ledare    
Zumba, 13 - 65 år, Ö
Start 11/9. Mån 19.30-20.25 12 ggr.
Ledare Emma Å.
13 - 65 år Ö 11/9 Mån 19.30-20.25 12 ggr 1295:- S:t Per Gallerian Emma Å Info Begränsad platstillgång. Plats finns men majoriteten av platserna är redan bokade »
Zumba, 13 - 65 år, Ö
Start 13/9. Ons 17.30-18.25 12 ggr.
Ledare Helena.
13 - 65 år Ö 13/9 Ons 17.30-18.25 12 ggr 1295:- S:t Per Gallerian Helena Info Begränsad platstillgång. Plats finns men majoriteten av platserna är redan bokade »
Hoppa till verktygsfältet