Andriana Pateraki

Andriana Pateraki

Feminine Vibe

"Jag är en professionell dansare och har de senaste 9 åren har jobbat som danslärare, koreograf och dansare i tv-program, konserter m.m. Jag har deltagit i workshops, med fokus på flera olika stilar, arrangerade av dansscenens stora namn världen runt, så som i USA, Frankrike, Grekland, Sverige, Japan, Korea, Tysklad etc.

Trots att min kärlek till musik och dans inte har några gränser, så måste jag erkänna att min dansstil mestadels är influerad av street style och street culture med fokus på koreografi och hip hop (hype, breaking, etc)"


Jag är en professionell dansare och har de senaste 9 åren har jobbat som danslärare, koreograf och dansare i tv-program, konserter m.m. Jag har deltagit i workshops, med fokus på flera olika stilar, arrangerade av dansscenens stora namn världen runt, så som i USA, Frankrike, Grekland, Sverige, Japan, Korea, Tysklad etc.

Trots att min kärlek till musik och dans inte har några gränser, så måste jag erkänna att min dansstil mestadels är influerad av street style och street culture med fokus på koreografi och hip hop (hype, breaking, etc)”

Hoppa till verktygsfältet