Alexandra Wittgren

Alexandra Wittgren

Barndans

"Jag heter Alexandra och lär ut barndans i form av DC-kids klasser, DC-kids streetdance och jazzdans här på Danscenter. Mina klasser fokuserar mycket på att barnen ska få träna sin motorik, samtidigt som de ska ha så kul som möjligt och förhoppningsvis bilda ett intresse för dansen!
Mitt eget intresse för dans började som fyraåring då jag började på min första dansklass under Charlotte Sinclair. Däremot tog det lång tid att hitta rätt stil så dansen blev till och från de första åren med många stilbyten vilket gjort att jag idag har dansat allt mellan dancehall,  jazz och Cha Cha. Nu som 17-åring har jag främst dansat olika typer av jazz regelbundet sen fem år tillbaka."

“Jag heter Alexandra och lär ut barndans i form av DC-kids klasser, DC-kids streetdance och jazzdans här på Danscenter. Mina klasser fokuserar mycket på att barnen ska få träna sin motorik, samtidigt som de ska ha så kul som möjligt och förhoppningsvis bilda ett intresse för dansen!
Mitt eget intresse för dans började som fyraåring då jag började på min första dansklass under Charlotte Sinclair. Däremot tog det lång tid att hitta rätt stil så dansen blev till och från de första åren med många stilbyten vilket gjort att jag idag har dansat allt mellan dancehall,  jazz och Cha Cha. Nu som 17-åring har jag främst dansat olika typer av jazz regelbundet sen fem år tillbaka.”
Hoppa till verktygsfältet